Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator
Вітаю Вас Гість | RSS

















               П`ятниця
             29.03.2024
                 11:51
Головна » 2012 » Вересень » 26 » До підсумків чемпіонату району з футболу-2012 серед команд другої групи
15:12
До підсумків чемпіонату району з футболу-2012 серед команд другої групи

До підсумків чемпіонату району з футболу-2012 серед команд другої групи

                Цьогорічні змагання проходили за незвичною схемою: 12 команд-учасниць були порівну розділені на дві підгрупи за територіальним принципом. По три колективи з кожної підгруп розіграли між собою (з врахуванням очок набраних на попередньому етапі) призові місця чемпіонату: максимальну кількість матчів, яку зіграли команди-фіналісти становила 16, а мінімальна -- 12. Були і противники даної схеми, але більшість колективів були «за». Свої пропозиції та зауваження читачі можуть надсилати на сайт ЛРФФ.

Ще з початком турніру ні в кого не викликало сумніву, що команда Миколи Воляника «Дніпро», Печірна не поступиться  нікому першим місцем. Те, що колектив зробить собі прописку у вищому ешелоні районного футболу -- це результат нестримного бажання гравців (особливо капітана Романа Блозви) продовжувати переможні традиції села.

 Інтриги за друге, прохідне, місце в групу сильніших не вийшло: минулорічний невдаха ФК «Лопушно» довів свої амбіції після року в нижчій лізі: Андрій Клим на ентузіасті із своїми хлопцями  досяг поставленої мети залишитися в І групі.

Доля третього призового місця вирішувалась між трьома колективами. Покращили свої турнірні досягнення в порівняні з минулим сезоном команди Бодак, що на Збаражчині та Грибови. Прикрі нічиї та поразки супроводжували колективи Івана Колесніка («Правда») і Володимира Шостака («Жирак») впродовж чемпіонату, але слабкі місця було виявлено і в майбутньому вони будуть враховані. «Старт» з В.Куськовець опустився з 3 на 5 місце із-за відсутністю забивного форварда. Незмінний капітан Микола Власюк із своїми однодумцями в активному пошуку нападника, який виведе команду на належний рівень.

Як і минулоріч, молотківська «Іскра» наступає на ті ж самі граблі: байдужість керівника Юрія Мосейка поставила хрест на команді: боргові зобов’язування, неспортивна поведінка вболівальників та футболістів, не готовність поля до матчів -- ось основні проблемні місця в організації змагань.

Занадто пізно спохватилися колективи з Борщівки та Юськовець, щоб зачепитися за треті місця в своїх підгрупах: якщо першим не повезло із грою, то другим -- з безвідповідальністю керівництва команди.

Новостворений колектив з Москаліівки керувався девізом: головне -- участь, а не результат. Зазнавши всіх поразок і пропустивши найбільше м’ячів (44) він виконав поставлене завдання.

Команда Івана Власюка ФК «Передмірка» зіпсувала все ІІ коло: якщо в І колі вони займали 3 місце (9 очок), то в другому непередбачувальні поразки від всіх команд підгрупи відкинули їх на передостаннє місце. Чому таке сталося відомо лише футболістам…

Цікавий і мобілізований колектив утворився у Вікнинах, що на Збаражчині. Хоча результату немає, але гра, яку демонструвала в кінці чемпіонату команда заслуговує на похвалу. А що можна вимагати, якщо ФК «Вікнини» існують лише рік.

Третій сезон підряд не хапають зірок з неба ванжулівські футболісти. Вони самостійно вирішили фінансові проблеми, а коштами як слід розпорядитися не вміли. Підсумок -- за два невиїзди і борги перед Федерацією команда була знята з розіграшу.

Переглядів: 965 | Додав: zhirak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
До матчу залишилось
 
Попередній матч
Вхід
:
Пароль:
Реклама
Сайти
Лановецької Федерації Футболу
ФК "КОЛОС" с.Вербовець
ФК "ПЕРЕДМІРКА" с.Передмірка www.fcperedmirka.at.ua
ФК "СТАНДАРТ" с.Вишгородок www.fcstandart.a5.ru
ФК "ГОРИНЬ" с.Нападівка www.napadivkafc.ucoz.ru
ФК "ГОРИНЬ" с.Юськівці
ФК "НИВА" с. Борщівка www.fkhollywood.ucoz.ru
ФК "ПРАВДА" с.Бодаки
vk.com/club_bodaku
КНОПКА
ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ЖИРАК Р
Гості

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Лічильник