Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator
Вітаю Вас Гість | RSS

















               П`ятниця
             29.03.2024
                 00:28
Головна » 2011 » Грудень » 24 » Чемпіонату району з футболу 2011
23:07
Чемпіонату району з футболу 2011

Чемпіонату району з футболу

До підсумків чемпіонату району з футболу-2011 серед команд другої групи

                Захопивши лідируючі позиції зі старту, оришковецький «Заготзбут» і на фініші чемпіонату не поступився першим місцем. Те, що команда Василя Друзіка зробить собі прописку у вищому ешелоні районного футболу, ні в кого не викликало сумніву. Беззаперечний успіх команди -- це результат нестримного бажання гравців продовжувати переможні традиції села.

 Доля другої путівки до першої групи вирішувалась між трьома колективами. До честі цих команд, вони подарували вболівальникам цікавий, результативний футбол. Віддаючи належне силі волі гравців новоствореного «Цукровика», їх прагненню досягти поставленої мети, не можна відкинути підтримки в переможній ході команди керівника Романа Казновецького. Він хотів, щоб команда грала в групі сильніших -- і добився свого … Третій рік поспіль «Старт» посідає високі треті місця. Такою стабільністю команди Миколи Власюка можуть похвалитися лише одиниці, бо команда існує тільки 4 роки. Однієї перемоги не вистачило збаразьким Бодакам, щоб посісти третє місце. І якби не прикрі нічиї, за явної переваги «Правди»  -- малі бронзові медалі були б гарантовані.

Особливої похвали потребує ще один новачок змагань -- «Нива» з Борщівки. Посудіть самі: в першому колі ними було набрано 12 очок (8 місце), в другому -- 24  (2 місце): при 7-ми перемогах і 3-ох нічиїх! Цьому успіху потрібно завдячувати Олександру Лахманюку та Михайлу Негоді -- це вони згуртували навколо себе футбольних однодумців і за рік створили боєздатний колектив.

Стабільною грою протягом сезону зарекомендували себе гравці «Жирака»  та «Дніпра». Цьогоріч у них було чимало проблем зі складом, але ці колективи, завдяки ентузіастам своєї справи Володимира Петлюка та Миколи Воляника, гідно протистояли найтитулованішим, відібравши в них очки.

Те що зараз молотківська «Іскра» не на провідних ролях, то швидше можна списати на байдужість за долю команди як з боку сільської влади, так і місцевих підприємців і, власне, самих організаторів команди. Буде підтримка --буде гра хорошої якості, буде лідерський результат. А так, маємо те, що маємо…

Другий сезон підряд не хапають зірок з неба ванжулівські футболісти. І все ж, потрібно віддати належне команді, її організатору Ігору Рижаку. Хлопці не чекають, що хтось та ще  й колись підтримає їх. Вони самотужки вирішують свої футбольні проблеми.

Про ФК «Передмірка» коротко: пішли лідери, і команда розсипалась. Уже немає кому не те що добре зіграти, а навіть вийти на поле у повному складі. За такої ситуації сільський голова планує суттєво змінити підхід до футболу.

А що ж «Сокіл»? Ця команда відверто розчарувала. Невиїзди говорять самі за себе. І справедливо говорять представники деяких команд: «Так добре грати: не виїжджати на календарні матчі, а тільки приймати вдома…» Жаль лише, що нікому було підтримати юних ентузіастів, а перед виборами обіцянок було чимало. А може з наступного сезону руку допомоги простягнуть влада і меценати?.. Хотілося б у це вірити.

Підсумовуючи все вище сказане, хотів наголосити, що важливим каменем спотикання, звідки йдуть біди й погрішності, є стан полів. Чимало організаторів забувають, що на полях мають бути розмітки і, принаймні, не перетворювати місце відпочинку людей у пасовище. Який буде сезон майбутній? Поживемо -- побачимо. Футбольна практика підтверджує: другу групу не можна відкидати. Саме вона є своєрідною кузнею хороших гравців, школою виховання юних. І де ж їм починати своє сходження, як не тут?..

Сергій ХОДАНОВИЧ – голова Лановецької районної Федерації футболу.

 

 

 

Районний футбол

Тільки результат

13 листопада, заключний тур

друга група

Передмірка -- Вербовець -- +:-

Борщівка -- В.Куськівці -- 1:0

Ванжулів -- Бодаки -- 0:6

Оришківці -- Печірна -- 5:1

Молотків -- Грибова -- -:+

«Цукровик» -- вихідний

Переглядів: 1295 | Додав: zhirak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 logo-football.ru  
0
Футбольные эмблемы России!!
Добавь свою эмблему к нам в каталог!!!
http://logo-football.ru/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
До матчу залишилось
 
Попередній матч
Вхід
:
Пароль:
Реклама
Сайти
Лановецької Федерації Футболу
ФК "КОЛОС" с.Вербовець
ФК "ПЕРЕДМІРКА" с.Передмірка www.fcperedmirka.at.ua
ФК "СТАНДАРТ" с.Вишгородок www.fcstandart.a5.ru
ФК "ГОРИНЬ" с.Нападівка www.napadivkafc.ucoz.ru
ФК "ГОРИНЬ" с.Юськівці
ФК "НИВА" с. Борщівка www.fkhollywood.ucoz.ru
ФК "ПРАВДА" с.Бодаки
vk.com/club_bodaku
КНОПКА
ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ЖИРАК Р
Гості

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Лічильник